ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

DUROSTICK WATERPROOF 400 ΔΙΑΦΑΝΟ, ΕΛΑΣΤΙΚΟ, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑΣ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ 2.5+2.5kg

Κωδικός: 79900104
DUROSTICK
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κόστος μεταφορικών


Χώρα
Ελλάδα
Νομός
Τ.Κ.
Ποσότητα

 

Το WATERPROOF 400 είναι διάφανο πολυασπαρτικό βερνίκι αλειφατικής πολυουρίας 2 συστατικών, ψηλών επιδόσεων, γρήγορης ωρίμανσης, με αντοχή στη UV ακτινοβολία. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση σε κάθε είδους δομική επιφάνεια, παρέχοντας αρμονική ισορροπία ελαστικότητας, μηχανικών και χημικών αντοχών.

Το WATERPROOF 400 είναι ιδανικό για τη στεγάνωση και προστασία εσωτερικών και εξωτερικών, επαγγελματικών και οικιακών χώρων, όπως εγκαταστάσεις παραγωγής, δάπεδα γκαράζ, αποθήκες, μπαρ, εκθεσιακούς χώρους, κερκίδες γηπέδων, ταράτσες, βεράντες κλπ. και όπου είναι απαραίτητη η άμεση παράδοση του χώρου προς χρήση.

Εφαρμόζεται απευθείας επάνω σε κεραμικά πλακίδια, παστώδεις πατητές και φυσικές πέτρες.

Σε πατητές τσιμεντοκονίες πριν την εφαρμογή του βερνικιού WATERPROOF 400 για τη διατήρηση και την προστασία της απόχρωσής τους, προηγείται αστάρωμα με το μικρομοριακό σταθεροποιητή AQUAFIX της DUROSTICK.

Ακόμη, προστατεύει τα διακοσμητικά χαλαζιακά δάπεδα QUARTZ DECO τόσο από την ολισθηρότητα όσο και από την ηλιακή ακτινοβολία. Επίσης, προστατεύει τα εποξειδικά συστήματα βαφής σε εξωτερικές επιφάνειες (πισίνες, σιντριβάνια, δάπεδα) από την κιμωλίαση.

Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος κατά EN 1504-2.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

• Υψηλές αντοχές σε κρούση, τριβή και διάβρωση
• Αντοχή στην UV ακτινοβολία - δεν κιτρινίζει
• Αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες
• Σύντομος χρόνος ωρίμανσης
• Εξαιρετική αντοχή στον χρόνο
• Ελαστική, αλλά και σκληρή, αντιολισθηρή επιφάνεια
• Στεγανοποίηση αρμών και τριχοειδών ρωγμών
• Εξαιρετική θερμική σταθερότητα
• Υψηλή αντοχή σε χημικά
• Εύκολη εφαρμογή.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Προετοιμασία επιφάνειας
Η επιμελής προετοιμασία του υποστρώματος στην πολυουρία είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα. Η υγρασία του υποστρώματος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 4%, ενώ η σχετική υγρασία στο χώρο εφαρμογής πρέπει να είναι μικρότερη από 75%. Οι πατητές τσιμεντοκονίες να έχουν ωριμάσει τουλάχιστον για 7 ημέρες πριν την εφαρμογή του βερνικιού.

Σε κάθε περίπτωση τα υποστρώματα πρέπει να είναι σταθερά και απαλλαγμένα από σκόνες, λάδια και σαθρά υλικά. Οι αρμοί των πλακιδίων να έχουν καθαριστεί με καθαριστικό BIOCLEAN ή να έχουν ξυστεί επιφανειακά με ΞΥΣΤΡΑ ΑΡΜΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ της DUROSTICK. Παλαιές βαφές, κιμωλίαση εποξειδικών βαφών, ψωρίαση, μύκητες και άλλα υπολείμματα απομακρύνονται με γυαλοχαρτάρισμα ή τρίψιμο με μηχανικά μέσα.

2. Εφαρμογή
Αδειάζουμε το περιεχόμενο του δοχείου B στο δοχείο Α και αναδεύουμε με δράπανο χαμηλών στροφών για 2 λεπτά. Η ανάδευση να γίνεται και στα τοιχώματα και στον πυθμένα του δοχείου, προκειμένου να διασφαλιστεί πλήρης ανάμειξη των 2 συστατικών. Στη συνέχεια εφαρμόζεται, χωρίς αραίωση, με κοντότριχο ρολό μοχέρ, πολυεστερικό ρολό ή πινέλο, σε μία έως δύο επιστρώσεις, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στα χαλαζιακά διακοσμητικά με QUARTZ DECO δάπεδα συνιστάται να απλώνεται το WATERPROOF 400 στην επιφάνεια με σπάτουλα ή ρακλέτα και στη συνέχεια να περνιέται με ρολό.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Κατανάλωση: 250-350gr/m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας

- Συσκευασία: 5kg.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X