ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

DUROSTICK WATERPROOF 400 ΔΙΑΦΑΝΟ, ΕΛΑΣΤΙΚΟ, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑΣ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ 750GR

Κωδικός: 79900101
DUROSTICK
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κόστος μεταφορικών


Χώρα
Ελλάδα
Νομός
Τ.Κ.
Ποσότητα

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Υψηλών επιδόσεων, διάφανο πολυασπαρτικό βερνίκι αλειφατικής βάσης (ψυχρή πολυουρία) 2 συστατικών, γρήγορης ωρίμανσης, με αντοχή στην UV ακτινοβολία. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση σε κάθε είδους δομική επιφάνεια, παρέχοντας αρμονική ισορροπία ευκαμψίας, μηχανικών και χημικών αντοχών. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος κατά EN 1504-2.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το WATERPROOF 400 είναι ιδανικό για τη στεγάνωση και προστασία εσωτερικών και εξωτερικών, επαγγελματικών και οικιακών χώρων, όπως εγκαταστάσεις παραγωγής, δάπεδα γκαράζ, αποθήκες, μπαρ, εκθεσιακούς χώρους, κερκίδες γηπέδων, ταράτσες, βεράντες κλπ. και όπου είναι απαραίτητη η άμεση παράδοση του χώρου προς χρήση. Εφαρμόζεται απευθείας επάνω σε κεραμικά πλακίδια και δάπεδα διακοσμημένα με υαλοψηφίδες VITRO HYBRID. Προστατεύει τα διακοσμητικά χαλαζιακά δάπεδα QUARTZ DECO από την ηλιακή ακτινοβολία και τις καταπονήσεις, ιδιαίτερα στις εξωτερικές επιφάνειες. Εξαιρετικό για την προστασία τεχνοτροπιών που έχουν δημιουργηθεί μέσω του συστήματος τεχνοτροπίας 3D COLLECTION SYSTEM, σε δάπεδα ή τοίχους, ιδιαίτερα σε μικρές επιφάνειες (2-4m²).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ • Υψηλές αντοχές σε κρούση, τριβή και διάβρωση • Αντοχή στην UV ακτινοβολία -δεν κιτρινίζει • Αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες • Σύντομος χρόνος ωρίμανσης • Εξαιρετική αντοχή στον χρόνο • Εύκαμπτη, αλλά και σκληρή επιφάνεια • Στεγανοποίηση αρμών και τριχοειδών ρωγμών • Εξαιρετική θερμική σταθερότητα • Υψηλή αντοχή σε χημικά •Εύκολη εφαρμογή.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Προετοιμασία επιφάνειας Η επιμελής προετοιμασία του υποστρώματος στην πολυουρία είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα. Η υγρασία του υποστρώματος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 4%, ενώ η σχετική υγρασία στον χώρο εφαρμογής πρέπει να είναι μικρότερη από 75%. Σε κάθε περίπτωση τα υποστρώματα πρέπει να είναι σταθερά και απαλλαγμένα από σκόνες, λάδια και σαθρά υλικά. Τα πλακίδια πρέπει να είναι ματ ή σατινέ, χωρίς γυαλάδα. Εάν υπάρχει σμάλτο είναι απαραίτητο να τριφτεί και να αφαιρεθεί, προκειμένου να αυξηθεί η απορροφητικότητά του και να βελτιωθεί η πρόσφυση του υλικού. Οι αρμοί των πλακιδίων να έχουν καθαριστεί με καθαριστικό BIOCLEAN ή να έχουν ξυστεί επιφανειακά με ΞΥΣΤΡΑ ΑΡΜΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ της DUROSTICK. Εφαρμογή Αδειάζουμε το περιεχόμενο του δοχείου B στο δοχείο Α και αναδεύουμε με δράπανο χαμηλών στροφών για 1-2 λεπτά. Η ανάδευση να γίνεται και στα τοιχώματα και στον πυθμένα του δοχείου, προκειμένου να διασφαλιστεί πλήρης ανάμειξη των 2 συστατικών. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται χωρίς αραίωση, με κοντότριχο ρολό μοχέρ, πολυεστερικό ρολό ή πινέλο, σε μία έως δύο επιστρώσεις, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στα χαλαζιακά διακοσμητικά με QUARTZ DECO δάπεδα συνιστάται να απλώνεται το WATERPROOF 400 στην επιφάνεια με σπάτουλα ή ρακλέτα και στη συνέχεια να περνιέται με ρολό.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ • Αποφύγετε την εφαρμογή του προϊόντος σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας ή υψηλής υγρασίας, ή εάν υπάρχει πιθανότητα βροχής για τις επόμενες 48 ώρες, καθώς είναι πιθανό να προσδώσει στην επιφάνεια μία λευκή χροιά. • Πριν από την εφαρμογή του σε βατές, βρεχόμενες επιφάνειες, συνιστάται δοκιμή (προληπτικά), σε ένα τμήμα της επιφάνειας, για τη διασφάλιση του επιθυμητού αποτελέσματος όσον αφορά στην ολισθηρότητά του. • Ο χρόνος κατεργασίας των πολυασπαρτικών υλικών επηρεάζεται από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Η ιδανική θερμοκρασία είναι μεταξύ 15°C -25°C, ώστε το προϊόν να έχει τη βέλτιστη εργασιμότητα και χρόνο ωρίμανσης. • Το υλικό απλώνεται εύκολα -μην το δουλεύετε υπερβολικά με το ρολό. • Αλλάζετε τα εργαλεία εφαρμογής κάθε 25 λεπτά χρήσης. • Τυχόν υπολείμματα εφαρμογής, μετά τη σκλήρυνση του υλικού, αφαιρούνται μόνο με μηχανικά μέσα. • Το προϊόν, μετά την πλήρη σκλήρυνσή του, είναι ακίνδυνο για την υγεία και το περιβάλλον.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Τα εργαλεία και τα υπολείμματα εφαρμογής καθαρίζονται με THINNER 201 της DUROSTICK, αμέσως μετά τη χρήση τους. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 250-350 gr/m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Α συστατικό: Διατηρείται σε χώρους προστατευμένους από τον ήλιο και τον παγετό, έως 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής και εφόσον παραμένει στην αρχικά ερμητικά κλειστή συσκευασία του. Β συστατικό: Διατηρείται σε χώρους προστατευμένους από τον ήλιο και τον παγετό, έως 9 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής και εφόσον παραμένει στην αρχικά ερμητικά κλειστή συσκευασία του.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ Το προϊόν χαρακτηρίζεται επιβλαβές. Συνιστάται να διατηρείται μακριά από παιδιά και να εφαρμόζεται σε καλά αεριζόμενους χώρους. Πριν από τη χρήση, συμβουλευτείτε τις οδηγίες προ-φύλαξης στη συσκευασία του προϊόντος ή στο έντυπο δεδομένων ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X